10.16.2013

Αλλη μια ομορφη μερα και ο ηλιος καιει...εεεεμ οχι!

Εχω φτασει στα μισα της μερας μου. Ειναι απο εκεινες που καταλαβαινεις ποσο σοφος ειναι ο λαος μας οταν θελει και επαναλλαμβανεις στο μυαλο σου ''η καλη μερα απτο πρωι φαινεται''.
Εχουν γινει οσα δεν ηθελες να γινουν: εχεις παρει ταξι και χαλασες λεφτα,το οποιο αργησε και εχασες το ραντεβου στο γιατρο,γυρισες ταπεινωμενη και πηγες να μαγειρεψεις και απλα το ραφι σου αποφασισε να διαλυθει και να πεσει πανω στην κουπα με το ρυζι που παςνα φας και να σου γαμησει το συμπαν!

Ολα αυτα εγιναν γιατι αργησα να ξυπνησω...διοτι,ενω εδειξα καλη διαθεση και επεσα το νωρις,ο υπνος φερθηκε σαν τον τελευταιο κραγμενο πουστη και δε με πηρε.

Ομως,ποιος φτιαει? Εγω που δινω σημασια στη μερα μου ή το οτι η μερα με ενα τραγελαφικο τροπο που εστησε μια παγιδα; Διοτι περι παγιδος προκειται βεβαιως βεβαιως.

Σκεφτου ρε πελλε (που λενε και οι κυπρεοι αδερφοι) να σου εχουν παει στραβα ολα! Στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε;

Η ιδεα μου ειναι οτι η μερα, λογω κακου καρμα, πηγε στραβα και ητανε τοσο καλα στημενη που σε εσπρωξε σε ολα τα λαθος βηματα τη λαθος στιγμη και με τετοιο τροπο που ακομα και αν πεις οτι ''φιλεναδα δε σκυβω κεφαλι και σε αγνοω'' παλι στην παγιδα της επεσες γιατι σε επιρρεασε ολο αυτο.

Τι κανεις στην περιπτωση που σου γαμιεται το φαι,το πρωι και δεν σαφηνουν να πιεις τον καφε σου διοτι φταις ΕΣΥ αλλα χωρις να το θες?

ΠΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Η καθε μερα μας ειναι μικρογραφια της ζωης μας. 

Οταν πεφτεις κατω...μενεις για λιγο....αραζεις...τεντωνεσαι και μετα σηκωνεσαι και γαμας τον κωλο καθε αρχιδιου που βοηθησε στο να σε ριξει.

Αν αυτος ειναι ο εαυτος σου τοτε φιλε....ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
Γιατι αν καταφερεις να ξεπερασεις το πονο απ'τα ολοδικα σου τραυματα,που περιτεχνα εχτισες,χαραξες και χτυπησες σαν τατου πανω σου, δε φοβασαι κανεναν.


Μη φοβασαι την πικριλα στο στομα...φευγει σιγα σιγα.

Η πικρα απτον Golden Virginia τον πρασινο ειναι χειροτερη.






Επειδη το ακουγα καθολη τη διαρκεια που προσπαθουσα να βαλω σε καποια θεση τις σκεψεις μου....
ΥΓ.Γιωργο μακαρι να πανε ολα καλα
ΥΓ2. "Οσμαν" Δε θα το δεις,αλλα θα βγεις δυνατη.

No comments:

Post a Comment